Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Meratia

 • Paikkakunta:
 • Virallinen nimi: Meratia Oy
 • Puhelinnumero: 040 521 0780
 • Sähköpostiosoite: pekka.lanttola@meratia.fi
 • Nettisivut: www.meratia.fi/purkaamo.htm
 • Osoite: Lanttolantie 129, 63610 Tuuri (Etelä-Pohjanmaa)
 • Palvelut/huomioitavaa: Palveleva autopurkaamo Töysässä. Käytettyjä varaosia useisiin eri automerkkeihin. Myös koneistusta.
 • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/meratia
 • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/77
 • Tietoja tarkistettu: syyskuussa 2017 (1536 päivää sitten)
 • Sivua katsottu: 6776 kertaa

Tuurissa, Alavudella, toimiva Meratia Oy pitää autopurkaamoa Lanttolantiellä. Purkuosia on esimerkiksi BMW:n, Mercedes-Benzin, Opelien, Volvojen ja Volkswagenien malleihin. Varaosa voidaan asentaa paikoilleen korjaamossa, tai toimittaa asiakkaalle mihin päin maata tahansa.

Meratia on myös Suomen Autokierrätyksen valtuutettu vastaanottopiste.

"Meratia" on saanut pisteet 6,2/10. Se on 9 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 85 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Meratiasta.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Meratia esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/77" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2021
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.