Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Takuupurkamo Sapoma

 • Paikkakunta:
 • Virallinen nimi: Takuupurkamo Sapoma Oy
 • Puhelinnumero: 09 389 6663
 • Sähköpostiosoite: autopurkamo@sapoma.fi
 • Nettisivut: sapoma.fi/www/
 • Osoite: Tuulilasintie 18, 00770 Helsinki (Uusimaa)
 • Palvelut/huomioitavaa: Yritys on toiminut Tattarisuolla yli 30 vuodne ajan. Romuautoja noudetaan, tehdään romutuspoistoja, uudemmat kolarivaurioiset ym. autot ostetaan käteisellä.
 • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/takuupurkamo-sapoma
 • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/65
 • Tietoja tarkistettu: syyskuussa 2017 (2406 päivää sitten)
 • Sivua katsottu: 11690 kertaa

Yli 34 vuoden ajan toiminut Helsingin suurin autopurkamo Takuupurkamo Sapoma Oy on avoinna arkisin kello 8–17. Viikonloppuisin suljettu. Yritys toimii Tattarisuon teollisuusalueella. Sen kaikki puhelinnumerot ovat 09 389 6663, 09 389 6339 sekä 09 389 4420.

Romutustodistus

Sapomasta saa tarvittaessa romutustodistuksen, eli todistuksen auton poistosta rekisteristä, mutta sitä varten tarvitaan henkilöllisyystodistus, ajoneuvon rekisteriote (osat 1 ja 2) sekä valtakirja auton omistajalta jos hän ei ole läsnä.

"Takuupurkamo Sapoma" on saanut pisteet 7,2/10. Se on 22 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Takuupurkamo Sapomasta.

Hämmästynyt kirjoitti 05. maaliskuuta 2019

Jännä bisnesmalli. Olisin tarvinnut Volvon umpio tai. Näillä oli. Hinta 150 e, kun uusi maksaa 130 e. Eikä tullut tämänkään tiedon jälkeen yhtään alas. No, varmaan arvovaltakysymys jo sit, muttei näköjään paljon kaupat kiinnostanut. Hullu ei toki ole se, joka pyytää. Vai onkohan sittenkin tällaisessa bisneksessä…?

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Takuupurkamo Sapoma esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/65" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Uudet lisäykset:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2024
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.