Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Ale-Osa Oy

 • Paikkakunta:
 • Virallinen nimi: Ale-Osa Oy (Osatuonti Felke Oy)
 • Puhelinnumero: 019 436 852
 • Sähköpostiosoite: ale.osa@felke.fi
 • Nettisivut: felke.fi/ale-osa/
 • Osoite: Kerminkuja 2, 05880 Hyvinkää (Uusimaa)
 • Palvelut/huomioitavaa: Varaosia toimitetaan kaikkialle Suomeen Matkahuollon, Transpointin ja Postin kyydissä.
 • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/ale-osa-oy
 • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/68
 • Tietoja tarkistettu: elokuussa 2017 (2427 päivää sitten)
 • Sivua katsottu: 13136 kertaa

Ale-Osa Oy, joka kuuluu Osatuonti Felke Oy:hyn, toimii Hyvinkäältä käsin. Toimipaikka on avoinna ma–pe kello 9.30–17. Suljettu lauantaisin sekä sunnuntaisin. Ale-Osa Oy on perinteinen autopurkamo. Sen valikoimassa on yli 250 autoa. Yritys on toiminut 30 vuoden ajan.

Firman nettisivuilla on Purettavat autot -osio, jossa listataan mistä ajoneuvoista on viime aikoina tulossa purkuosia.

Varaosan tilaaminen: Ale-Osa voi lähettää varaosia Matkahuollon tai Postin toimipisteeseen, tai tarvittaessa suoraan kotiovelle. Esimerkiksi henkilöauton moottorin toimittaminen kotiovelle maksaa toimituspaikkakunnasta riippuen 70–150 euroa. Osilla on vaihto- ja palautusoikeus, joskin palautuksesta on sovittava erikseen.

"Ale-Osa Oy" on saanut pisteet 9,2/10. Se on 41 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Ale-Osasta.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Ale-Osa Oy esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/68" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Uudet lisäykset:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2024
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.