Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Jämsänkosken Autopurkaamo

 • Paikkakunta:
 • Virallinen nimi: Jämsänkosken Autopurkaamo Ay
 • Puhelinnumero: 014 744 585
 • Sähköpostiosoite: autopajamikkola@gmail.com
 • Nettisivut: www.autopurkaamo.websites.fi
 • Osoite: Metsurintie 3, 42300 Jämsänkoski (Keski-Suomi)
 • Palvelut/huomioitavaa: Autopurkutyöt, henkilö- ja pakettiautojen purku, käytetyt varaosat, varaosien toimitus.
 • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/jamsankosken-autopurkaamo
 • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/40
 • Tietoja tarkistettu: huhtikuussa 2015 (2429 päivää sitten)
 • Sivua katsottu: 5593 kertaa

Jämsänkosken Autopurkaamo Ay purkaa paketti- ja henkilöautoja sekä myy käytettyjen autojen varaosia. Varaosia toimitetaan esimerkiksi postitse ja Matkahuollon välityksellä. Puhelinnumerot ovat 014 744 585 (lankapuhelin) sekä 0400 241 729 (matkapuhelin). Faksinumero on 014 744 017.

"Jämsänkosken Autopurkaamo" on saanut pisteet 5,9/10. Se on 10 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 85 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Jämsänkosken Autopurkaamosta.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Jämsänkosken Autopurkaamo esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/40" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2021
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.