Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Karjalan Purku-pojat

 • Paikkakunta:
 • Virallinen nimi: Autopurkamo Karjalan Purku-Pojat Oy
 • Puhelinnumero: 0400 229 800
 • Sähköpostiosoite: info@karjalanpurkupojat.fi
 • Nettisivut: www.karjalanpurkupojat.fi/etusivu/
 • Osoite: Lylykoskentie 27, 80130 Joensuu (Pohjois-Karjala)
 • Palvelut/huomioitavaa: Purkuosat, purettavat ajoneuvot, tuotteet, lasinkorjaukset, lasinvaihdot, korjaamopalvelut.
 • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/karjalan-purku-pojat
 • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/47
 • Tietoja tarkistettu: elokuussa 2017 (1555 päivää sitten)
 • Sivua katsottu: 8500 kertaa

Karjalan Purku-pojat toimii Joensuusta käsin. Palvelua on saatavilla ma–pe kello 8–16.30. Viikonloppuisin suljettu.

Purettavia autoja on lukuisilta eri valmistajilta (esim. Audi, Ford, Honda, Lada, Oepl, Renault, Toyota, Volvo, Talbot). Valikoimassa on tuhansittain eri autojen varaosia.

Romuauto ja romutustodistus

Karjalan Purku-pojille voi tuoda ajoneuvon veloituksetta romutettavaksi. Romutustodistusta varten tarvitaan henkilötodistus, auton rekisteriote tai Trafin varmenne. Jos auton tuo romutettavaksi toinen kuin rekisteriotteeseen merkitty henkilö, hänellä on oltava mukanaan valtakirja.

"Karjalan Purku-pojat" on saanut pisteet 1,6/10. Se on 231 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 85 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Karjalan Purku-pojista.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Karjalan Purku-pojat esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/47" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2021
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.