Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Nakkilan Autohajottamo

  • Paikkakunta:
  • Puhelinnumero: 02 537 3423
  • Sähköpostiosoite: hajottamo@outlook.com
  • Nettisivut: www.hajottamo.com
  • Osoite: Mäntytie 60, 29250 Nakkila (Satakunta)
  • Palvelut/huomioitavaa: Purkuosat, käytetyt varaosat, vaurioautot, rengastyöt, purkuosamyynti, autonromutus, romutustodistukset.
  • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/nakkilan-autohajottamo
  • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/28
  • Tietoja tarkistettu: lokakuussa 2017 (1493 päivää sitten)
  • Sivua katsottu: 11085 kertaa

Nakkilan Autohajottamo sijaitsee nimensä mukaisesti Nakkilassa. Se on avoinna ma–pe kello 9–17. Suljettu lauantaisin ja sunnuntaisin.

Vuodesta 1965 asti samassa osoitteessa toimineessa Nakkilan Autohajottamossa tehdään rengastöitä, myydään purkuosia, romutetaan autoja ja valmistetaan romutustodistuksia.

Purkuosia löytyy yleisimpiin automerkkeihin (esim. Audi, Alfa Romeo, BMW, Ford, Honda, Mercedes-Benz, Nissan, Toyota, Volvo).

"Nakkilan Autohajottamo" on saanut pisteet 5,7/10. Se on 15 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 85 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Nakkilan Autohajottamosta.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Nakkilan Autohajottamo esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/28" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2021
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.