Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

OJ autopurkaamo

 • Paikkakunta:
 • Virallinen nimi: Oili Jalonen Oy
 • Puhelinnumero: 044 080 0123
 • Sähköpostiosoite: oilijalonen@oilijalonen.fi
 • Nettisivut: www.oilijalonen.fi/autopurkaamo
 • Osoite: Jalosenkuja 6, 20460 Turku (Varsinais-Suomi)
 • Palvelut/huomioitavaa: Myös harvinaisia varaosia Ruotsista muutaman päivän toimitusajalla.
 • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/oj-autopurkaamo
 • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/3
 • Tietoja tarkistettu: lokakuussa 2017 (1506 päivää sitten)
 • Sivua katsottu: 10586 kertaa

Tämä autopurkaamo merkittiin kaupparekisteriin vuonna 1989. Yritykseltä voi tilata romuauton noudon, jolloin ne luokitellaan kiireettömiksi hinauksiksi. Silloin hinausajo pyritään tekemään 1–2 viikon sisällä tilauksesta Turun lähialueilla.

Autopurkaamo on avoinna ma–to kello 8–18 ja perjantaisin 8–17 sekä lauantaisin 9.30–15. Suljettu sunnuntaisin.

Romuautojen noutamisen lisäksi yritys ostaa purettavaksi kolaroituja autoja, eli jos autosta on hajonnut vaikka moottori tai se on muutoin käyttökelvoton niin siitä voi silti saada rahaa. Tarjouspyynnön voi tehdä soittamalla numeroon 044 0800 123 tai kirjoittamalla viestin yrityksen nettisivuilla sijaitsevalla lomakkeella.

Autopurkaamon puhelinnumero on 044 080 0123 ja autokierrätyksen 044 080 0123.

"OJ autopurkaamo" on saanut pisteet 6,5/10. Se on 6 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 85 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on OJ autopurkaamosta.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon OJ autopurkaamo esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/3" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2021
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.