Autopurkaamo.info — Purkaamojen yhteystiedot ym.

Etusivu: Autopurkamot

Purkamo Euro Nikte

 • Paikkakunta:
 • Virallinen nimi: Purkamo Euro Nikte Oy
 • Puhelinnumero: 0400 401 501
 • Sähköpostiosoite: osia.fi@gmail.com
 • Nettisivut: www.euronikte.fi
 • Osoite: Tehdastie 6, 36600 Pälkäne (Pirkanmaa)
 • Palvelut/huomioitavaa: Tämä autopurkamo on erikoistunut henkilöautoihin ja se ottaa vastaan auto- ja metalliromut, akut, öljyt, renkaat, tietokoneet, mikroaaltouunit ym.
 • Kestolinkki: https://autopurkaamo.info/purkamo-euro-nikte
 • Lyhyt kestolinkki: autopurkaamo.info/76
 • Tietoja tarkistettu: toukokuussa 2017 (1658 päivää sitten)
 • Sivua katsottu: 7666 kertaa

Pälkäneeltä käsin toimivan Purkamo Euro Nikten valikoimassa on uusia ja käytettyjä varaosia. Lisäksi myynnissä on käytettyjä autoja. Yritys aloitti toimintansa vuonna 1988.

Puhelinnumerot ovat 0400 401 501, 040 847 4316 sekä 0400 514 937. Faksinumero on 03 534 1040.

"Purkamo Euro Nikte" on saanut pisteet 5,6/10. Se on 9 arvostelun tulos.

Autopurkaamo.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 85 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Purkamo Euro Niktestä.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa autopurkaamon Purkamo Euro Nikte esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Autopurkaamo.info on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autopurkaamojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin autopurkamoa sen esittelysivulla.
Ajanvietettä autonörteille
Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="./pisteet/76" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Mikäli illan hämärtyessä auton eteensä heittämä valokeila vaikuttaa turhan vaatimattomalta, voi valotehoa kasvattaa asentamalla led polttimot. Ne eivät yleensä aiheuta tuntuvaa rasitusta ajoneuvon sähköjärjestelmään, mutta tarjoavat paljon enemmän valoa kuin halogeeni- tai xenon-polttimot.

Puuttuuko hakemistosta autopurkaamon tiedot? Lisää tästä.

Muita purkaamoja:
Kommentteja purkaamoista:

© Autopurkaamo.info 2021
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.